Autorondreis Amerika

Autorondreis Amerika

Autorondreis Amerika

Laat ons u helpen bij het samenstellen van de ultieme rondreis door Amerika. AmerikaPLUS heeft op basis van haar jarenlange ervaring en kennis deze rondreizen per auto met uiterste zorg samengesteld. Zodoende bent u bij ons tijdens een autorondreis door Amerika altijd gegarandeerd van de juiste informatie voor onderweg, u krijgt de belangrijkste hoogtepunten te zien welke op uw route voorkomen en u overnacht in uitstekende hotels. Vanzelfsprekend ontvangt u bij elke autoreis een Nederlandstalige routebeschrijving. Uiteraard heeft u bij AmerikaPLUS altijd de mogelijkheid om de autorondreis door Amerika op maat aan te passen naar uw wensen.

klik hier
Wilt u zoeken in ons aanbod van rondreizen ?

De ultieme Amerikaanse roadtrip

Amerika is het land bij uitstek voor een autorondreis. Het uitgestrekte landschap waar u urenlang kunt rondrijden, het ultieme gevoel van vrijheid en de vele hoogtepunten onderweg voor een tussenstop. Een roadtrip door Amerika staat om deze redenen bij menigeen op de bucketlist.

De bekendste vorm van een vakantie met autorondreis is de fly-drive. Een fly-drive naar Amerika is een vlucht in combinatie met een huurauto en verblijf. Zo heeft u dus direct het complete pakket en hoeft u zich nergens zorgen meer over te maken. Het voordeel van zelf rijden is dat u op uw eigen tempo alle hoogtepunten kunt bekijken.


Boek uw onvergetelijke autorondreis door Amerika

De beroemdste autorondreis door Amerika is Route 66. De weg staat ook wel bekend als ‘The Mother Road’. Meerdere rondreizen nemen een stukje van de route mee. Route 66 start in Chicago gaat door Illinois en eindigt in Los Angeles, California. Als u de hele route volgt heeft u 8 staten aangedaan.

Een andere bekende weg is California State Route 1, beter bekend als Highway 1. Deze route is ruim 1000 kilometer lang. Het stuk tussen Los Angeles en San Francisco is het meest gereden en is een adembenemende route langs de Grote Oceaan.

Naast deze routes zijn er nog meer iconische rondreizen door Amerika. Neem bijvoorbeeld de route door het Westen van Amerika, langs steden als Los Angeles en Las Vegas. Neem een kijkje in ons aanbod en kies uw route.


Ga voor AmerikaPlus

AmerikaPlus biedt rondreizen door Amerika aan die compleet op maat zijn aan te passen. Kies uw droombestemmingen en de hoogtepunten die u graag wilt zien. Wij helpen u met het samenstellen van de beste route.

U ontvangt van ons informatie voor onderweg en een routebeschrijving. De hotels zijn voor u met zorg uitgezocht en ook de autohuur is inbegrepen. Start nu aan uw rondreis door Amerika!


Onze rondreizen Amerika: