Groepsrondreis Amerika

Groepsrondreis Amerika

Groepsrondreis Amerika

Ga mee op groepsreis door Amerika met AmerikaPLUS en geniet van een volledige verzorgde reis. Zie alle belangrijke hoogtepunten en overnacht in uitstekende hotels. De groepsreizen zijn met uiterste zorg samengesteld en staan garant voor een onvergetelijke vakantie.


Voor ieder wat wils in Amerika

Onze groepsreizen door Amerika bieden voor ieder wat wils. Ga bijvoorbeeld met het hele gezin naar Florida en bezoek Universal Studios of ga met vrienden naar het Oost-Amerika en bezoek New York. Voor alle leeftijden en groepssamenstellingen is er een geschikte reis te vinden in ons assortiment.

Ontdek grote steden als Los Angeles en Las Vegas tijdens een reis in het westen van Amerika, loop door beroemde nationale parken zoals Bryce Canyon en Yellowstone Park, ga terug in de tijd op het landgoed van Elvis Presley in Memphis of geniet van het prachtige uitzicht over Lake Powell.


Wat kunt u ontdekken op groepsreis door Amerika?

Heeft u altijd al de sterren willen zien op Hollywood Boulevard? Ga dan mee met een groepsreis naar West-Amerika. Bent u fan van country & western muziek? Kies dan voor de Southern Explorer en ontdek steden als Nashville. Wilt u over de meest historische autoroute ter wereld rijden? Ga dan mee met de Rocky Mountain Frontiers en ontdek Route 66.

Beperkt u tot een deel van Amerika door te kiezen voor bijvoorbeeld het Westen of het Oosten. Amerika is een groot land en er valt heel veel te ontdekken. Maar u kunt ook kiezen voor groepsreizen in Amerika die meerdere delen van het land omvatten zoals bijvoorbeeld de The Great American Crossing. Tijdens deze reis trekt u van oost naar west het hele land door.


Op groepsreis met AmerikaPLUS

Bent u opzoek naar een groepsreis door de Verenigde Staten van Amerika? Hierboven vindt u ons overzicht van verschillende groepsreizen door Amerika. AmerikaPLUS heeft op basis van haar jarenlange ervaring en kennis, deze rondreizen per bus met uiterste zorg samengesteld. Zodoende bent u bij ons met een groepsreis door Amerika altijd gegarandeerd van een goed opgeleide reisleiding voor onderweg. U krijgt de belangrijkste hoogtepunten te zien welke op uw route voorkomen en u overnacht in uitstekende hotels. Uiteraard heeft u bij AmerikaPLUS altijd de mogelijkheid om een groepsreis door Amerika aan het begin of aan het einde van uw rondreis programma uw verblijf te verlengen.


Onze rondreizen Amerika: