Tekarra Lodge +++Tekarra Lodge

Deze lodge ligt tussen hoge dennen en biedt uitzicht op de rivieren van het Nationaal Park Jasper. De Tekarra Lodge beschikt daarnaast over een uitstekend restaurant en houtgestookte open haarden. De Stad Jasper bevindt zich op 2 km afstand.

Bij het bouwen van de huisjes en kamers van Tekarra Lodge zijn lokaal hardhout en lokale stenen gebruikt. Elk huisje heeft een stenen open haard en een balkon.

Het eigen restaurant serveert een door culinaire experts samengestelde selectie lokale en internationale gerechten in een schilderachtige omgeving. Op sommige avonden kan het nodig zijn om te reserveren.

Gasten van de huisdiervriendelijke Tekarra Lodge kunnen de wandelpaden op het terrein verkennen of genieten van de kinderspeelplaats. Fietsen, verrekijkers en draagbare dvd-spelers kunnen gehuurd worden. Er zijn geen televisies in de Lodge.

Het Yellowhead Museum ligt op 3 km afstand en de Jasper Tramway vindt u slechts 4 km verderop.

U verblijft in een gezellige cabin, voorzien van open haard, keukentje en eigen terras. De grotere cabins beschikken ook over een zithoek. Er zijn twee queen size bedden en een bank dat omgebouwd kan worden tot tweepersoonsbed. Er is een badkamer met douche of bad en toilet.